start produkter referenser kontaktLeveranstider på 24 timmar
upp till 5 dagar beroende på arbetets art.


Produktion – med sinne för detaljer

TechTools arbetar med fräsning, svarvning och trådgnistning i de flesta material samt framtagning av mindre detaljer i plåt. Produktionen skräddarsys utifrån dina behov. Vi kan hjälpa dig med allt från idéutveckling och konstruktion till att ta fram prototyper och kortare serier.

Hantverk och teknologi går hand i hand
Hos TechTools går hantverk och teknologi hand i hand. Vår maskinpark består av både manuella maskiner och högteknologiska CNC maskiner som styrs av den senaste CAD/CAM-tekniken. En sak vi lärt oss är att trots modern teknologi är det ändå många uppgifter som kräver ett traditionellt hantverkskunnande. Bland vår personal finns både specialist- och allroundkunnande.

Vi gillar udda specialdetaljer
Det udda och annorlunda är inget problem för oss. Vi funderar gärna i nya banor. För oss är det inte krångligt att bygga om maskinerna så att de passar just dina behov. Parallellt med våra CNC-styrda maskiner arbetar vi också med manuella bearbetningsmetoder.

Genom vårt stora kontaktnät löser vi det mesta
Genom vårt stora kontaktnät kan vi leverera färdiga produkter med olika ytbehandlingar såsom härdning, elförzinkning och lackering. Vårt nära samarbete med en rad olika leverantörer gör att vi även kan erbjuda bearbetning av vattenskurna och laserskurna detaljer.